Elämässä parasta just nyt #kesä2017

Oma blogi ollut vähemmällä päivityksellä viimeisen vuoden aikana. Olen keskittynyt enemmän työblogien kirjoittamiseen. Nyt kesälomalla päätin, että tässä asiassa pitää ryhdistäytyä ja omaa blogia pitää useammin päivittää.

Palasin tänään kesälomalta. Olin aamulla töissä jo puoli kahdeksalta, koska pääsin lasten aikataulujen takia niin aikaisin lähtemään. Oli mukava pyöräillä hiljaisia katuja ja saapua hiljaiseen toimistoon.

Viimeinen kesäloman viikonloppu meni rippi- ja protu-juhlia juhliessa. Oli ihanaa nähdä nuoret kauniissa mekoissa ja puvuissa, koko elämä edessä mutta silti niin epävarmoina. Omat rippijuhlamuistot toivat mieleen monia ihmisiä ja hauskoja tilanteita. Konfirmaatiossa mulla taisi jäädä pikkuisen viiniä juomatta niin vieressä ollut Hanna ne siitä kippasi omaan kurkkuunsa. Sama ystävä lauloi vieressä leirimme konfirmaatiovirttä ”herra auta aina etten ole taina” ja yritettiin pitää siinä harrasta tunnelmaa yllä, vaikka olisi naurattanut.

Noniin mutta ne niistä kesän juhlista. Mitä muuta tapahtui kesällä 2017?
– poika päätti alkaa tubettajaksi: https://www.youtube.com/watch?v=PyCpBVWfv7o
– Suomen sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistukselle otettiin vähän lisäaikaa. Perustuslakivaliokunnan lausunto .
– Oli ihan helekutin kylmä sää koko kesäloman. Onneksi olimme Marcuksen kanssa jo helmikuussa päättäneet viettää kesälomasta suurimman osan Kreetalla tässä erityisen hyvässä hotellissa, jota suosittelen (ollaan oltu siellä jo aikaisemmin ja meidän bändin kanssa kun reissaa pitää olla varma kohteesta). Kedrissos hotelli
– en konmarittanut yhtään vaan jätän sen syksymmälle.

Mutta joo. Elämässä parasta on se, että on kiitollinen siitä mitä on. Aina ei ole sitä kaikkein pisintä kesälomaa, aurinkoista säätä tai omaa kesämökkilaituria. Täytyy ajatella, että ”Näin on hyvä!” *ja syvä hengitys sisään ja ulos* – opetettiin Mindfullessissakin.